tisdag 20 september 2011

Tipstisdag: välgörande läppbalsam

I tipstisdag kommer jag att tipsa er om olika varumärken som har valt att göra ekologiska eller på annat sätt valt att vara klimatsmarta i sin tillverkning. Idag börjar jag med:
Bild från Total beauty
Fruit Gorilla and Friends som "gör en godgärning för både gorillor och läppar" med deras Organic lip balm. Läppbalsamet är tillverkat i Sverige och består av ekologiskt odlade och 100% naturliga ingredienser. Plåtburken går dessutom att återanvända eller återvinna.

Det tog tre år för Fruit Gorilla and Friends att hitta  den perfekta mixen av sheasmör, bivax, solrosolja, jojobaolja och smaktillsatser som enligt dem inte är för kladdig, matt, torr eller blank. Läppbalsamet finns i smakerna Banana said knock you out, Appily ever after, Orange kiss, Raspberry night fever, Sex on the peach och Coco safari. 

Inte nog med att balsamet lovar att ta hand om dina läppar, lovar de även att ta hand om de föräldralösa bergsgorillorna med hjälp av The Dian Fossey Gorilla Fund genom att adoptera en gorilla för var tusende läpprodukt som säljs. Läppbalsamet finns att köpa på Kicks för 69 kr, ska man köpa något kan man lika gärna köpa något bra. I dubbel bemärkning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...