tisdag 19 mars 2013

Tipstisdag: Panduro


Godmorgon! En sak som jag tycker ingår i det här med att försöka vara miljövänligare i grderoben (och livet) är att göra saker själv. Tyvärr går inte allt att hitta i miljövänliga material eller ens hitta material som man kan återanvända och då är det bra att ha en butik där man kan köpa in de material man behöver. Min favorit att göra detta ifrån är panduro.


De har bra leveranstider (3-5 arbetsdagar) och inte allt för dyr frakt (64kr), dock har de ett minsta ordervärde på 190kr vilket kan vara lite irriterande om man bara behöver ett par saker. Beställer man däremot över 600kr så slipper man betala frakt, vilket i sin tur är bra om man ska göra något stort projekt.

Utbudet på ekologiska och miljövänliga varor är lite glest och det är de inte ensamma om, än så länge är det enklast att hitta ekologiska tyger och garner ute i pysseldjungeln och jag har bara hittat ett ställe där man kan köpa helt ekologiska pysselsaker än så länge och det inriktar sig tyvärr mest till barn. Vart köper ni ert pyssel?

Ta hand om er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...