tisdag 26 mars 2013

Tipstisdag: Conscious Exclusive

Bild från hm.com
Den 4 april är det dags att bänka sig framför datorn eller ställa sig i kö utanför utvalda H&M-butiker då kedjan släpper en festkollektion i ekologiska och återvunna material tillsammans med en Hollywoodstylisten Samantha McMillen. Hon har tidigare arbetat med kändisar som Jonny Depp, Dakota Fanning, Diana Agron, Carey Mulligan och Taylor Lautner.

Bild fron hm.com
Samantha har agerat kreativ rådgivare och detta har bidragit till en kollektion fylld med våriga pasteller i mintgrönt och puderrosa samt vackra vita spetsar och fluffig tyll. Andra detaljer som syns i kollektionen är it-plagg som kimonon, vida festbyxor, kostymer och smokinginspirerade byxdräkter.

Bild från hm.com
Priserna på plaggen ligger mellan 599-2999kr och de kommer att säljas i 140 butiker över hela världen. Tre av butikerna ligger i Stockholm (Hamngatan 22, Sergelgatan 1 och Drottninggatan 56) och för alla som inte befinner sig i närheten av någon av butikerna ute i världen som säljer kollektionen kommer den också att finnas på hm.com. Den som inte vill handla endast fest kläder så har H&M självklart en vanlig kollektion med ekologiska plagg också som går att köpa här.

Bild från hm.com
Bilderna i det här inlägget är de plagg som jag gillar mest från samarbetet och som gärna får flytta in i min garderob. Har ni någon favorit?

Ta hand om er! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...