tisdag 29 juli 2014

Tipstisdag: Från en polare till en annan

Bild från Polarn O. pyret
God morgon finingar! Förra veckan fick jag ett litet pressutskick i mailboxen som jag vill dela med mig av till er. Polarn O- Pyret kommer ha ”Klädportaler” i alla butiker från vecka 31 (den här veckan) till och med 31:a augusti. Kunder som lämnar in urväxta Polarnplagg i maskinen får en rabattkupong att handla nya lagom stora kläder för. De inlämnade kläderna kommer att säljas vidare för att användas av nya barn och hela förtjänsten går till World Childhood Foundation.

Polarn O. pyret vill uppmuntra till återanvändning och smart konsumtion. De tillverkar kläder utifrån tre kärnvärden: kvalitet, design och funktion. Det gör att plaggen utan problem kan användas av både ett, två och flera barn. Det är andra gången de gör en kampanj där deras kunder kan lämna in plagg som vi sedan säljer vidare. Den här gången bidrar de även till Childhoods arbete för barn runt om i världen.

Klädportaler kommer att finnas i alla Polarn O. Pyrets butiker i Sverige och i utvalda länder. Kunder som lämnar in plagg under kampanjen får en rabattkupong på 50 kr vid köp över 300 kr. Under hösten 2014 kommer försäljning av de insamlade plaggen att ske på olika plaster i respektive land. All förtjänst från försäljningen går oavkortat till Childhood. Mer information finns på deras hemsida.

Ta hand om er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...