måndag 14 juli 2014

Personliga reflektioner: SommarlistanHur ser dina planer ut för sommaren?

Halva sommaren har ju nästan gått redan och jag har hunnit med en tidig semester, föreläsning och gotlandsresa. Resten av sommaren planerar vi att spendera hemma på gården där vi ska förbereda för djur och bygga en ny garderob. Självklart kommer sommaren att avslutas med att fira min födelsedag och i år blir det extra fint eftersom jag fyller 25. Hoppas såklart också på en hel del vackra sommardagar innan dess.


Vad gjorde du på midsommar?
Midsommar spenderades först i Lunedet där vi tittade på folkdans och åt sillunch för att sedan fortsätta hemma hos oss med föräldrar, syskon, mostrar samt mor- och farföräldrar. Det var en trevlig midsommar.


Vilken är din bästa sommarfrukost?Jordgubbar och iskall mjölk som inmundigas ute i naturen.


Bästa sommarlåten?

Dans på Sunnanö av Evert Taube.Ska du åka på någon festival i sommar?

Jag var till Putte i parken den 5:e juli (en gratisfestival i Karlstad) men i övrigt planerar jag inte att besöka någon. Jag har kommit fram till att jag föredrar att gå på konserter där man sitter ner och lyssnar på musik, det är dumt att trängas med en lätt klaustrofobi.Vad vill du helst grilla?
Champinjoner! Och majs. Får jag det så är jag nöjd.

Vad dricker du i sommar?
Loka Crush Hallon eller ekologiskt rosévin.


Vad ska du läsa i sommar?
Än så länge har jag läst ytterst dåligt den här sommaren, men jag hoppas på ändring! Då ska jag plöja alla mina Elle som ligger och väntar på mig samt en massa spännande litteratur på min Kindle, som the game of thrones.

Vilket är ditt favoritplagg för sommaren?
Klänningar, som alltid, och shorts. (vet inte vad som hände med bilderna här, men jag orkar inte bråka mer med dem...)


Bästa parken?
Jag är inte mycket för parkhäng, men innan vi flyttade ut på landet gillade jag Ekmansdalen i Karlskoga. Hyde park i London, förra året, var inte heller så pjåkig. Nu är det såklart den egna gården som föredras.
Bästa badstället?
Är nog lite partisk här, men klipporna på andra sidan udden där jag och Eric numera bor. Underbart vatten och fin miljö. Jag föredrar alltid sötvatten framför saltvatten.

Listan lånad från Emmas Vintage.

Ta hand om er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...