lördag 21 januari 2012

Ur min garderob: Loppisrunda

Skjorta - Lager 157, 2010 Linne - Ica Maxi, 2011
Chinos - Zara, 2011
Idag begav jag och Älsklingen ut på loppisrunda, som vi gör ca en gång i månaden. Vi åker till alla stadens loppisar och inspekterar utbudet, idag var i ute efter tavlor att hänga i vardagsrummet och jag ville ha lite tyg att använda i några framtida projekt. Vi började på pingst kyrkans secondhand och arbetade oss sedan vidare till tre andra platser.


Tavlor fanns det gott om men inget som föll oss på läppen.


Älsklingen hittade ett märkligt system att plantera blommor i. Det fick också stanna kvar men det är kul att se vad mycket konstigheter som folk lämnat bort.


Det finns ju även en hel del andra saker, som kläder, väskor och skor. Men det jag har lärt mig under mina fem shoppingfria månader är att det inte är värt att titta då suget efter något nytt kan bli stort och idag ville jag inte ens titta.


Tyg, däremot, fanns det i mängder och jag hade redan tidigare bestämt mig för att jag ville ha ett blått. De här tre föll mig på läppen. 


Och det här blev resultatet av dagens runda. Två pärmar, tre tyger, en påse kaffe, en påse med te och en burk men chai latte. 

Det mörkblåa tyget ska i framtiden bli ett fodral till min nya kamera. Det prickiga och rutiga tyget, som egentligen är en gammal duk, ska bli  en present till en väninna som väntar barn. Jag är ingen hejare på att sy men jag ska göra ett försök i alla fall. 

Kaffet och teet är självklart inte inhandlat på loppis utan i en liten butik som heter Bladet&Bönan och specialiserar sig på just varma drycker. Det är en härlig liten butik med trevlig personal som är väldigt hjälpsam och ger personlig service. 

Ta hand om er och ha en bra lördagskväll!

P.S

Så här kan det se ut när man försöker ta en dagens hemma hos mig...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...