tisdag 1 november 2011

Tipstisdag: Loving Eco


Loving eco är en hemsida som går ut på att införa de bästa och mest innovativa produkterna och varumärkena som är miljövänliga utan att göra avkall på stilen. Detta gör de genom att arbeta nära med olika varumärken och samtidigt ger de kunderna bra rabatter att handla saker på. De anser att människor kommer fortsätta att konsumera men att om vi ändrar de inköp vi gör till produkter som är bättre för miljön kommer vi tillsammans bidra till att förändra världen.

De menar helt enkelt att alla kan göra skillnad och skänker därför 3% av intäkterna på varje köp till projekt som stödjer sociala eller miljövänliga förbättringar. Ett viktigt mål med Loving Eco är att ge tillvaka och skapa ett hållbart sätt att öka intäkterna för ideella organisationer som främjar viktiga förändringar för samhället och världen.

Jag gillar verkligen konceptet och har skrivit upp mig som medlem. Även om jag inte får handla något än på ett tag så kan jag ju stödja ett företag som försöker få världen att bli en bättre plats och få människor att shoppa med eftertanke. Bra initiativ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...