måndag 25 februari 2013

Ur min garderob: Gult och brunt

Skjorta - H&M, 2009 Klänning - Hittad i mormors garderob, 2012
Bälte - H&M, lånat av mamma 2012 Halsband - H&M, 2008
I tisdags förra veckan var jag till lasarettet och gjorde en god gärning för samhället, jag lämnade blod, vilket är något som jag verkligen uppmanar alla som kan att göra. Det behövs fler bogivare i Sverige och det är verkligen inte svårt att göra. Allt som krävs är en halvtimme av din tid två gånger om året och att du är frisk. Om du vill bli blodgivare kan du läsa mer här.

Jag kände för att ha klänning på mig efter några dagar i byxor och visste att jag även behövde ha på mig ärmar som var lätta att dra upp då de behövde sticka mig i armen. Med detta i åtanke föll valet på en gammal sidenskjorta från h&m eftersom den har knappar vid ärmsluten som är enkla att öppna och ärmarna är lite större så de lätt går att dra upp.

Klänningen har jag skrivit om tidigare och den är verkligen en favorit i garderoben, speciellt eftersom jag blir så himla glad av den gula färgen som livar upp i den annars så gråa vårvintern. Och eftersom den inte har några ärmar fungerar den utmärkt att använda med en tröja under.

Ta hand om er!

3 kommentarer:

  1. hejsan! :D kolla in min vår-outfit jag valt ut från MQ. riktigt snygga plagg och accessoarer! :) det skulle betyda jättemycket för mig i fall du också skulle kunna rösta min outfit i deras pågående tävling.


    DIREKTLÄNK: http://sarahmoberg.blogg.se/2013/february/mq-outfit.html

    SvaraRadera
  2. tack (: följer dig nu din tur :D

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...