tisdag 19 februari 2013

Ur min garderob: Alla hjärtansdag

Kofta - H&M, 2010 Skärp - H&M, 2011
Leggins - 365 Sunshine, 2012
I torsdags var jag så trött, så trött och det märktes på kläderna. Vet att jag förra veckan skrev om att ha basoutifts som man kan dra till när man inte orkar tänka och jag skulle egentligen ha tagit på mig en av dem men jag var för trött! Så det fick bli bekvämt och inte så mycket mer. 

Egentligen skulle jag velat ha på mig något rött eftersom det var alla hjärtansdag och jag gillar att köra på lite teman då och då även i vardagen men det får vänta tills nästa år då jag förhoppningsvis inte är lika trött. Vad hade ni på er på alla hjärtansdag?

Ta hand om er!

4 kommentarer:

 1. Hej Modemanifest!
  Jag heter Lisa Sinclair och driver nätbutiken SaintClairVintage.se. Den erbjuder kläder, väskor och accessoarer riktat till kvinnor, allt second hand eller vintage. Fokuseringen ligger på unika varor, ofta designkläder. Plus att frakten ingår!
  Gå in på butiken för att se vad som finns till försäljning nu. Och kom gärna tillbaka för att hålla dig uppdaterad på vad för nya varor som kommer in, så du inte missar något.
  Ha en bra dag! Hälsar Lisa Sinclair på SaintClairVintage.se

  SvaraRadera
 2. Du posar alltid i strumporna! Du kanske trivs med det! Fint med helsvarta tunna strumpor, men på denna bild har du ju blandat ihop en urtvättad med en fräsch strumpa så det är två olika färger!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte alltid, men ibland (speciellt på vintern) kräver situationen det ;) Strumpor blir ihop parade udda ibland, jag har inte alltid tid att piifa och fixa, jag lever livet istället :)

   Radera
 3. Okej! Ja men strumpor är viktigt och de syns ofta mycket mer än vad man tror! Men bra hur som helst att du går med helsvarta tunna strumpor, hoppas att du alltid har sånna!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...