måndag 10 februari 2014

Modiga måndag: Tre DIY idéer till Alla Hjärtans Dag

Bild från Pinterest

God morgon! Den här veckan tänkte jag att vi kör på ett alla hjärtans dag-tema på bloggen och vi startar med tre fina små presenter som man enkelt kan göra själv och göra dem miljövänliga genom att med återanvända material. Dessutom tycker jag att de är unisex så det är bara att pyssla på och ge bort till hen som du har kär eller en fin vän.

Nr 1 är söta nyckelringar och idén kommer från Polkadotchair.com. Passar perfekt som en liten påminnelse i vardagen om att man är älskad och är lätta att göra personliga med egna budskap. Här kan ni läsa hur ni går tillväga för att göra dem.

Bild från Pinterest

Nr 2 tycker jag är väldigt rolig eftersom man har lagt ner lite extra tanke på presenten, vilket alltid uppskattas. En papperspåse har man ju oftast hemma redan, tillsammans med lite paketsnöre. Sedan är det bara fantasin som sätter gränserna på vad man ska fylla påsen med. Några förslag kan vara ekologiska underkläder, något man bakat själv, ett hemmagjort presentkort på massage tillsammans med en ekologisk massageolja eller kanske ekologiska läckerheter från er lokala matvarubutik.

Bild från Pinterest

Nr 3 är min personliga favorit och den som är enklast att göra, allt man behöver är en gammal kortlek, lite papper, en penna och lite fantasi. Man behöver inte ens göra hål i korten om man inte vill utan man kan förvara dem i originalasken istället. Himla fint tycker jag!

Självklart behöver man inte göra något speciellt på alla hjärtans dag, kärlek kan man ju visa alla dagar om året och dessa presenter funkar när helst ni känner för att vara extra kärleksfulla mot någon ni bryr er om.

Ta hand om er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...