tisdag 23 juli 2013

Tipstisdag: Beauty comes clean

beautycomesclean.se
God morgon! Idag vill jag dela med mig av en nyfunnen favoritblogg, Beautycomesclean.se.  Den drivs av Bitte Blommqvist som på ett mycket underhållande och pedagogiskt sätt skriver om skönhet, naturliga produkter och vad det vi kletar i ansiktet egentligen innehåller. Man lär sig alltid något nytt när man läser den. Så här beskriver hon bloggen med sina egna ord:

"Det här är en blogg om hud. Här går jag till botten med hur hud och hudvård verkligen fungerar. För även om jag letar efter så rena och ”giftfria” produkter som möjligt så vill jag fortfarande att de ska ha någon slags effekt. Gärna bevisad. Men framförallt utan att irritera min numera rätt så känsliga hy. Jag är inte själv någon expert, bara en nyfiken konsument som till vardags jobbar med något helt annat – reklam. Men eftersom jag tycker det finns så förvirrande många teorier och påståenden om hudvård, samtidigt som det är svårt att hitta lättbegriplig och saklig information i ämnet så vill jag försöka göra något åt saken. Vad finns i krämerna och vilken nytta kan de göra? Vad säger forskningen, läkare och andra experter? Och vad tycker du? Är du nöjd med din hy och de produkter du använder?"

Om du inte redan har hittat denna fantastiska oas i bloggvärlden rekommenderar jag er att genast kika in denna pärla. Bitte är otroligt välformulerad och det märks att hon lägger ner mycket tid och kärlek till sina inlägg. En eldsjäl, helt enkelt, och man lämnar aldrig bloggen besviken.

Ta hand om er!

2 kommentarer:

 1. wow it looks like a great blog full of useful tips!♥:)

  www.lorietta.cz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, it's great! She's a great blogger :)

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...