måndag 4 november 2013

Vardagsbetraktelser: Bloggpaus

Hej Finingar! Tänkte bara meddela att det kommer bli lite tomt på inlägger under veckan som kommer. Jag har dragit på mig en inflammation i mina tummar som gör redigt ont. I fredags var jag till läkaren och fick en kur med värktabletter och stränga order om att vila, därför blir det en liten paus i bloggandet tills mina händer är bättre igen.

Ta hand om er!

9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack så mycket! Nu är jag bättre och tillbaka igen :)

   Radera
 2. Rolig och inspirerande blogg du har. Vi tycks dela ett gemensamt intresse, miljö och vintagekläder. Har dock inget kring mode på min blogg men kommer garanterat att förkovra mig i din! Säger som ovan. Krya på dig så att du snart kan skriva mera!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad fint sagt av dig! :) Nu är jag bättre och tillbaka, hoppas du kikar in på nytt :)

   Radera
  2. Jag är här igen! Jag är journaliststudent och blev till fullo inspirerad av din blogg och har tänkt att ägna en kommande artikel för den tidning vi kommer göra till konsumtion/ överkonsumtionen vid jul. Jag skulle jättegärna intervjua dig för ett radioinslag/postcast och skriven artikel om du skulle vara intresserad, kommande vecka. Jag hittade ingen mailadress men om du är intresserad av att ställa upp med dina tankar kring konsumtion och miljö skicka mig ett mail på katarina_wohlfart@hotmail.com.

   Radera
 3. hoppas det blir bättre bums gumman!
  kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är det bättre! Så himla skönt ^^,

   Kramar

   Radera
 4. Hoppas du mår bättre snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu mår jag bra igen! Skönt att vara tillbaka :)

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...