onsdag 13 november 2013

Personliga reflektioner: En dagslista


Vilken är din bästa podd?
Jag har många favoriter! Bästa att lyssna på på jobbet är Christer i P3, för att skratta Dasha Grine och Michaela Forni eller Tankesmedjan och om jag vill bli peppad lyssnar jag på Hanna & Amanda.

Vilken är den bästa kombinationen av två saker du vet?


Sovmorgon och fullspäckat schema. Bland det bästa jag vet är när jag har hundra saker inplanerade en lördag men ändå har gett mig tillräckligt med tid för att kunna ligga i sängen och ta en lång frukost.

Vad gjorde du för exakt 5 månader sedan?
Jobbade häcken av mig på dubbla avdelningar på jobbet, hade varit tillsammans med Eric i 8 år och två dagar och väntade på att sommaren skulle börja på riktigt.

När var du avundsjuk på någon senast?
I måndags när Jessika Silversaga visade att hon fick jobba med den bästa Miss Li, det vill jag också göra! Så det är en bra avundsjuka ;)

Har du något onödigt du gör?
Blir sur, irriterad och beter mig som ett barn när Eric har en åsikt om städning. Jag hatar att städa och det underlättar ju inte om jag dummar mig.

Kan du visa en bild på något jättebra?

Maskeradfest 2009
Mina fina vänner! Bilden är visserligen urgammal, men de flesta är precis samma idag som då och de är verkligen jättebra.

Vad är det sämsta med denna vecka?
Att jag fortfarande är förkyld från förra veckan och antagligen inte kommer kunna ge mig ut på någon löptur. Det suger.

Vad ska du göra resterande dagar av denna vecka?
Väldigt lite inplanerat men handla och boka in en träff med lite vänner är högst prioriterat! Sen har jag även några bröllopsrelaterade samtal jag borde ta tag i.

När hade du hjärtklappning senast?
Jag minns inte senaste gång jag hade hjärtklappning men den jag minns tydligast var när vi besökte Christian Louboutin-butiken inne på Harrods. Hjärtklappning delux.

Vad är det konstigaste du gjort för kärlekens skull?
En massa dumt. Var urkär i en kille som inte gillade mig tillbaka i högstadiet och det ledde till en massa knasiga saker. Kunde jag gå tillbaka skulle jag säga åt mig själv att släppa taget och gå vidare mycket tidigare.

Vad borde du göra men orkar bara inte?
Bestämma mig för vilka kurser jag ska läsa i vår. Jag känner verkligen inte att jag har tid för det just nu så det får vänta tills efter bröllopet.

Vad har du i ditt kylskåp?
I skrivande stund, ingenting. Vi måste veckohandla för det ekar tomt i vårt kylskåp för stunden.

Kan du bjuda på någon teaser inför kommande blogginlägg?


Recept för denna urmumsiga pastan kommer, så snart jag hittar receptet. Det skulle egentligen publiceras idag men jag kommer inte ihåg från vilken kokbok det är!

Listan har jag snott från Isabelle, med lite modifieringar.

Ta hand om er!

2 kommentarer:

 1. yaay! the party looks like so much fun!:) great photos!♥

  www.lorietta.cz

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, it was one of the best birthday parties I've ever had :)

   Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...