fredag 13 september 2013

Funnet och förvärvat: Loppis- & födelsedagsfynd


God morgon! Då var det dags att visa vad jag har fyndat det senaste under två loppisrundor, en på min födelsedag och en annan tillsammans med Neva.

Mitt första fynd var egentligen ett som Neva såg först och pekade på åt mig, en så kallad boaterhatt. Jag har letat hur länge som helst efter en sådan och blev så klart överlycklig även fast det var i slutet på sommarsäsongen. Jag kan ju använda den nästa år!

Nästa fynd var tre stycken spetsband som kommer användas under tillverkningen av våra inbjudningskort till bröllopet. Exakt hur de kommer se ut får ni se senare. 


Mitt tredje fynd är en 60-talsklänning inköpt på Tidens Melodi i Karlstad. Hit åkte vi efter de fina orden från Jessica Silversaga. Butiken var helt magisk för en vintageälskare som jag och ett inlägg om min upplevelse av butiken.


Det sista fyndet är en klänning som jag fick av Eric i födelsedagspresent. Även denna är en sextiotalare, som från början faktiskt hade en krage av mohair som jag bestämde mig för att sprätta bort eftersom jag inte kan använda plagg som innehåller just mohair. Jag gillar verkligen den vinröda färgen och den är verkligen perfekt nu till hösten när löven börjar byta färg och det blir kallare. Vilket fynd gillade ni bäst?

Ta hand om er!

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack så mycket! :) Är riktigt nöjd med fynden faktiskt :)

   Radera
 2. Vilka söta klänningar. Är också svag för vintageklänningar. Hur jag än försöker med andra tidsåldrar så brukar jag alltid ändå landa på ankellånga från 70-talet...Älskar den stilen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag är faktiskt likadan, försöker testa lite olika tidsåldrar men mest kommer det hem klänningar från sent 50-tal eller tidigt 60-tal. Tror det är för de passar min kropp bäst :) 70-tal kan också vara riktigt snyggt! :)

   Radera
 3. Wow, den där gröna klännigen! Superfin :)

  Hoppas att du har en härlig fredagkväll <3 Jennie

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...